Mijn favorieten

Ons team

Maak kennis met Zeilstra NVM Makelaars

Zeilstra NVM Makelaars is een makelaarskantoor met jaren lange ervaring in de regio Den Haag en omstreken. Of het nu om verkoop, aankoop, huur, taxaties of hypotheken en verzekeringen gaat, wij staan voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding.
 

Zeilstra NVM Makelaars

Menno Alkema
Menno Alkema
Beëdigd Makelaar/Taxateur
Hypotheekadviseur

Al meer dan 30 jaar beëdigd NVM makelaar, taxateur en mede-eigenaar; rustig, gedreven en bekwaam met oog voor detail; niet te beroerd om in het weekend of ‘s-avonds voor zijn klanten in de weer te zijn, alhoewel inmiddels de leeftijd hem laat weten gewoon meer overdag bezig te zijn.
Naast makelaar een kundig hypotheek- en financieel adviseur voor wie het een uitdaging is lastige hypotheekvraagstukken tot een goed einde te brengen, laat staan de meer eenvoudige, standaard hypotheken die hij idem met passie benaderd en afwikkelt.
Kortom : een aanrader..!
Herman Scholten
Herman Scholten
Gecertificeerd Makelaar/Taxateur

De makelaar en taxateur op kantoor en de andere mede-eigenaar; verzorgt bijna alle taxaties en is al weer sinds 2000 betrokken bij Zeilstra NVM Makelaars; gecertificeerd als NVM makelaar en taxateur, alsmede Bijzonder Beheer Taxateur; oprecht, gedreven en met humor staat hij altijd klaar voor zijn klanten.
Femke van Groningen
Femke van Groningen
Office Manager
ARMT

Al weer meer dan 8 jaar betrokken bij het reilen en zeilen van Zeilstra NVM Makelaars; goede en hardwerkende office manager die wel raad weet met drukte en stress. Inmiddels ook ARMT en op de maandag en de dinsdag werkzaam op kantoor.
Anjuli Sewpersad
Anjuli Sewpersad
Office Manager

De meest recente aanwinst van Zeilstra NVM Makelaars; rustig en gedreven werkt ze alweer een jaar bij ons op kantoor op de woensdag, donderdag en vrijdag; altijd bereid om net iets meer te doen en de klant het naar de zin te maken.