Wilt u meer informatie over onze diensten?

U bent van harte welkom bij ons op kantoor. Bellen of mailen kan uiteraard ook!

diensten  

Verkopen:

U wilt uw huis, winkel of bedrijfspand verkopen? Dan zijn wij de aangewezen partner voor u. We beschikken over alle benodigde deskundigheid, waardoor we in staat zijn de totale begeleiding te verzorgen bij de verkoop van uw woning.

 

 

We beginnen altijd met een beoordeling van uw woning. Nadat we samen met u een reële vraagprijs hebben vastgesteld, brengen we uw woning onder de aandacht van alle NVM-makelaars in de regio. Er wordt een fotopresentatie gemaakt en indien nodig geven we u dan nog enige eenvoudige tips waarmee u de aantrekkelijkheid van de woning wellicht kunt verhogen.

Dienen zich gegadigden aan, dan verstrekken wij ze alle benodigde informatie. We voeren ook de onderhandelingen en zorgen voor het opstellen van de koopakte, zodat de notaris de uiteindelijkke verkoop kan bezegelen. Uiteraard wordt bij elke actie eerst met u overlegd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zoals u ziet, nemen wij alle zorg uit handen.

Lees verder

Aankopen:

Stel, u wilt een huis kopen. In vele gevallen is het dan raadzaam een aankoopmakelaar in te schakelen. Vanwege de kennis, deskundigheid en onafhankelijkheid is het verstandig hier een NVM makelaar voor te gebruiken. Onze makelaars zijn allen lid van de NVM en ingeschreven in het Vastgoed Cert (het register voor gecertificeerde makelaars).

 

 

Dankzij onze uitgebreide en jarenlange ervaring in Den Haag en omstreken, kunnen we u adviseren in al hetgeen wat met de koop van uw woning te maken heeft. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk om u te voorzien van alle te koop staande woningen.

Indien gewenst verzorgen we de volledige aankoop van a tot z, waarbij alle stappen met u van te voren worden besproken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u tot en met het bezoek aan de notaris verzekerd van deskundige begeleiding.

Lees verder

Huur en verhuur:

Bent u op zoek naar een huurwoning of bent u op zoek naar de juiste locatie voor uw bedrijf, wij helpen u met het vinden van een woning, winkel of bedrijfsruimte die voldoet aan uw wensen. Versoepel het huurtraject door gebruik te maken van één van onze professionals!

 

 

 

Ook bij (tijdelijke) verhuur van uw woning, winkel of bedrijfsruimte kunnen wij u van dienst zijn. Door ons brede netwerk in Den Haag en omstreken weten wij voor u een betrouwbare huurder te vinden.Heeft u interesse in een huurwoning?

Download hier uw aanvraagformulier.

Lees verder

Zeilstra NVM Makelaars

Groot Hertoginnelaan 263

Postbus 17423

2502 CK Den Haag


Telefoon 070 - 346 92 46

info@zeilstramakelaars.nl


Hypotheek Spectrum

Groot Hertoginnelaan 261

Postbus 17423

2502 CK Den Haag


Telefoon 070 - 302 02 07

info@hypotheekspectrum.nl

Zeilstra NVM Makelaars, Groot Hertoginnelaan 263, Postbus 17423, 2502 CK Den Haag, telefoon 070-346 92 46, info@zeilstramakelaars.nl